Nuka on saanut uuden perheenjäsenen, Veera-husky liittyi laumaamme helatorstaina. Veera tosin muutti Neron seuraksi tarhaan, joten Nuka on sitä käynyt haistelemassa vain verkon takaa. Hieman Nuka pelkää, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin muun rotuisia koiria. Ja eiköhän se verkkoaitakin auta asiaa.

Muuten Nukan elämä onkin tasaisen tylsää, kerran viikossa käydään koirakentällä haukkumassa vieraita koiria ( =arkitoko-koulussa). Kotonakin harjoitellaan käskyjä jonkinverran, varsinkin luoksetuloa, koska Nuka on aika paljon pihalla vapaana ja lähtee aina välillä harhailemaan vähän kauemmaksi. Nukasta onkin ihanaa haistella heinikkoa, järsiä keppejä ja puunjuuria ja hepuloida pitkin pihaa ihan muuten vaan. Ja kaikkien pörriäistenkin jahtaaminenkin on ihanaa, vaikka äiti sen aina kieltääkin, koska pelkää että neiti nappaa jonain kertana ampiaisen lennosta.

Nuka on muuten myös ihan yhtä vesikauhuinen kuin Nellakin (ellei jopa pahempi), helteiden aikaan kun yritimme ohjata koiria ojaan vilvoittelemaan esitti Nuka hienoimmat nelitassujarrutuksensa. Nella sentään nykyisin käy ihan surutta kahlailemassa vedessä, vaikkei uimaan suostukaan, Nukalle tuli äkkilähtö kun "vahingossa" sattui matalaan ojaan joutumaan.

Tässä taas muutamia kuvia kasvaneesta tyttösestä:


Toukokuun alussa huskyporukan patikkaretkellä.


Nuka ja lelut


Hankalahko nukku-asento.


Pallo on yhä ihana, vaikka siitä kuoret lähtivätkin!


Nuka 9 kk.


Tähän nyt ei ole mitään lisättävää...