Nuka kävi tänään taas pitkästä aikaa näyttelemässä, tällä kertaa Sipoon ryhmänäyttelyssä. Nuka näyttelikin oikein hienosti kaunista koiraa ja palkittiin sen vuoksi ERInomaisella arvostelulla mamman suureksi hämmästykseksi. Jatkomenestystä ei sentään tullut, muut paikalla olleet olivat vielä himpun verran kauniimpia (tai ainakin varttuneempia) ja heille suomme ilomielin menestyksen. Me salaa haaveilimme EH:sta, joten ERI todellakin ylitti odotukset.  Tuomarin (Rainer Vuorinen) mielestä Nuka oli varsin kaunis ja upea koira, mutta kovasti vielä hintelä. Kysyi syökö Nuka hyvin ja mamma kertoi ilomielin miten ahne possu Nuka on, mutta kun on sattunut suora putki ruuansulatuselimistön paikalle niin ei voi mitään. Käytökseltäänkin Nuka onnistui hienosti hämäämään tuomarin uskomaan, että Nuka olisi reipas ja sosiaalinen pikku koira, Nuka nimittäin unohti täysin panikoida ja arastella tuomaria vaan meni ihan oma-alotteisesti ensin nuuhkimaan tuomarin ja sitten antoi koskea ja katsoa hampaatkin ilman mitään pakituksia ja luimuiluita. Arvostelu kuului kokonaisuudessaan:

"Sievä nuori koira, jolla hyvät mittasuhteet ja pää. Kaunis väritys korvahapsuissa. Erinomainen ylälilnja. Runko on vielä kapea. Liikkeet vapaat."

Nyt kevään aikana käymme vielä pari mätsäriä harjoituksen ja hyvän mielen vuoksi, sitten mamma keskittyy pullauttamaan uutta elämää masusta pois. Nukan seuraavat näytelmät ajoittuvat siis todennäköisesti loppukesään/syksyyn. Jos vaikka kahden vuoden iän lähestyessä alkaisi ruuasta jäädä jotain luidenkin päälle.


Nuka harjoittelee kotona poseerausta.